Delta Glasvezel in Tholen, Sint Annaland en Sint Maartensdijk

Neem contact op met Bart Kuipers voor een duidelijk en eerlijk gesprek over de voordelen.

 

Het is supersnel

Binnen no time zware bestanden up- en downloaden.

Het is veilig en stabiel

Je bedrijfsinformatie is in goede handen.

Zorgeloos werken in de cloud

Overal toegang tot je data.

Ook ideaal als back-uplijn

Ongestoord doorwerken tijdens een storing.

Interesse? Informatie? Neem contact op met Bart

Kies voor de toekomst, kies voor Delta Glasvezel

Nu GRATIS Speedcheck van Ampati bij een aanvraag voor Delta Glasvezel. Zo kan uw hardware de snelheid altijd aan!

DELTA Netwerk en Ampati vinden dat je als bedrijf recht hebt op glasvezel. Dat is veel stabieler en betrouwbaarder dan regulier (coax/dsl) internet. En met glasvezelinternet is je bedrijf klaar voor de toekomst. Inmiddels hebben al bijna 1 miljoen huishoudens en bedrijven de beschikking over een glasvezelaansluiting van DELTA Netwerk.

Daar komen iedere maand gemiddeld nog 20.000 huishoudens bij. Voor het eerste contact, de informatie voor u als klant en de benodigde service werken wij samen met Ampati IT Services. Deze lokale aanpak biedt Delta de basis om zoveel mogelijk bedrijven van glasvezelinternet te voorzien. Bent jij de volgende gelukkige met een ultrasnelle, betrouwbare glasvezelaansluiting?

Het netwerk van DELTA Netwerk is open. Naast de eigen merken, DELTA en Caiway zijn ook andere aanbieders welkom op ons netwerk. Op deze manier willen we zo veel mogelijk mensen toegang bieden tot razendsnel glasvezelinternet, met keuze uit meerdere telecomaanbieders.

Wil je informatie? Laat je gegevens achter en op werkdagen bellen we je dezelfde dag terug! Ook voor de GRATIS Speedcheck van Ampati.

Onze Beloftes

Persoonlijk IT support

Onze dienstverlening heeft een persoonlijke benadering. U wordt gekend door onze medewerkers. Zo wordt u snel en passend geholpen. U ervaart ons als verlengde van uw bedrijf en functioneren wij als interne IT afdeling.

Voor Ampati geldt: afspraak is afspraak.

Duidelijkheid in afspraken en prijzen staat bij ons voorop. Met de maandelijkse contracten komt u nooit voor verrassingen te staan.

Flexibele oplossingen

Een goede IT omgeving is voor iedereen anders. Ampati adviseert en ontwerpt omgevingen die passen bij uw situatie, zodat uw oplossing voelt als een maatpak en volledig aanpast bij uw bedrijfsvoering.

24/7 ondersteuning. Omdat IT nooit stopt

Continuïteit is van groot belang voor uw bedrijf. Regelmatig wordt er ’s avonds of in het weekend gewerkt en ook dan is IT ondersteuning nodig. Ampati is ook dan bereikbaar en staat klaar voor u.