Netwerk

 

Bijna niet zichtbaar maar van groot belang zijn de netwerkverbindingen van uw apparatuur. Computers, telefoons, tablets zijn niks zonder een netwerk waarin ze gekoppeld zijn. Uw lokale netwerk, bekabeld of draadloos, of de verbinding van uw netwerk met het internet. U kunt niet zonder al deze vormen van netwerken en daarom regelen wij dit graag goed voor u.

Onze Beloftes

Persoonlijk IT support

Onze dienstverlening heeft een persoonlijke benadering. U wordt gekend door onze medewerkers. Zo wordt u snel en passend geholpen. U ervaart ons als verlengde van uw bedrijf en functioneren wij als interne IT afdeling.

Voor Ampati geldt: afspraak is afspraak.

Duidelijkheid in afspraken en prijzen staat bij ons voorop. Met de maandelijkse contracten komt u nooit voor verrassingen te staan.

Flexibele oplossingen

Een goede IT omgeving is voor iedereen anders. Ampati adviseert en ontwerpt omgevingen die passen bij uw situatie, zodat uw oplossing voelt als een maatpak en volledig aanpast bij uw bedrijfsvoering.

24/7 ondersteuning. Omdat IT nooit stopt

Continuïteit is van groot belang voor uw bedrijf. Regelmatig wordt er ’s avonds of in het weekend gewerkt en ook dan is IT ondersteuning nodig. Ampati is ook dan bereikbaar en staat klaar voor u.

Bedrijfsnetwerken

Bedrijfsnetwerken zijn van groot belang voor het functioneren van de IT apparatuur van uw bedrijf echter krijgt dit onderdeel niet altijd de aandacht die het verdiend.

Door het in kaart brengen van het netwerk en de zwakke plekken hierin kunnen wij het netwerk optimaliseren en de beveiliging naar een hoger niveau brengen.

Natuurlijk worden ook de draadloze netwerken binnen het bedrijf niet overgeslagen en worden deze meegenomen in de optimalisatie.

Draadloos netwerk

Mobiele apparaten zijn niet meer weg te denken uit organisaties. Om deze apparaten toegang te geven tot het bedrijfsnetwerk of internet is een stabiel, betrouwbaar en veilig draadloos netwerk benodigd.

Hiermee is het belang van een goed functionerend draadloos netwerk een grote uitdaging geworden voor menig organisatie.

Ampati bepaalt naar aanleiding van een scan de juiste oplossing voor uw situatie met de juiste dekking, snelheid en stabiliteit.

Internet

Welke processen liggen er in uw bedrijf stil als de internetverbinding wegvalt? Communicatie naar klanten en leveranciers gaat een stuk lastiger, orders komen niet meer binnen en informatie wordt niet meer bijgewerkt.

Met de internetverbindingen van Ampati bent u verzekerd van een betrouwbare en snelle verbinding met zakelijke ondersteuning. Wilt u meer risico vermijden, dan verzorgen wij een backup via 4G/5G zodat u toch verder kunt werken als de kabel in de grond niet meer bruikbaar is.

Door middel van monitoring en beheer van uw routers en firewalls zorgen wij voor een veilige toegang tot het internet.

Thuiswerkplek / ZZP’er

Op kantoor en in de fabriek is het bedrijfsnetwerk goed geregeld, maar als thuiswerker of ZZP’er ben je vaak afhankelijk van een internetverbinding die door velen gebruikt wordt voor online spelletjes of het kijken van films.

Toegang tot het bedrijfsnetwerk vanuit huis dient veilig te zijn en alleen beschikbaar te zijn voor geauthoriseerde personen.

Installatie, optimalisatie en beheer van het draadloos netwerk, beveiliging en internetverbindingen bij u als ZZP’er of thuiswerker worden door Ampati gerealiseerd.