IT Werkplekken

De IT werkplek is de laatste jaren snel veranderd. Van een vast bureau naar een flex-plek en thuiswerkplek. Deze verandering heeft veel impact op de manier van configureren van IT apparatuur. Onze kennis en kunde zetten wij in om onze klanten de ideale werkplek te bieden.

Managed Services

Focus op je kerntaken

 

IT is door de jaren heen steeds complexer geworden. Het is lastig om het binnen een organisatie zelf bij te houden en te beheren. Geheel of gedeeltelijk je IT uitbesteden of het (tijdelijk) inschakelen van een IT-professional met de juiste expertise voor jouw organisatie, zijn dan goede opties. Zo houd je meer tijd over om te focussen op je kerntaken en waarde toe te voegen voor je organisatie.

Van Werkplek tot Cloud

Manage het hele proces

Wij managen IT in de volledige breedte: van werkplek tot Cloud. Wij adviseren, bouwen en beheren, omdat we vinden dat het een niet zonder het ander kan. Ampati heeft ervaren consultants en engineers in dienst die jouw hosting- of IT-omgeving ontwerpen, implementeren en beheren. Wij vullen aan waar jouw werkzaamheden ophouden.

Wat is nodig voor jouw organisatie

Ampati is al jaren specialist in het beheren van IT voor opdrachtgevers. Of jouw IT nu in de Cloud staat, op je eigen locatie of bij een hyperscaler, wij kunnen het allemaal voor je beheren op basis van één overeenkomst. Naast compleet of gedeeltelijk IT-beheer kun je ons ook inzetten om je eindgebruikers te ondersteunen.

Het begint met een helder doel

Bij het ontwikkelen van een oplossing voor slim samenwerken is het belangrijk dat je een helder doel voor ogen hebt. Daarom helpen wij je antwoord te geven op een aantal cruciale vragen, zoals:

  • Wat zijn de eerste stappen op weg naar een werkomgeving om slim te werken?
  • Hoe zorg je dat je werkplek optimaal is afgestemd op je medewerker?
  • Welke functionaliteit heb je nodig en welke applicaties moeten worden gekoppeld?

Beter samenwerken

Wij zorgen voor een moderne digitale werkplek waarmee je medewerkers eenvoudiger en efficiënter samenwerken, zodat je waarschijnlijk per saldo ook nog geld bespaart.

Meer productiviteit

Wij hebben de kennis en ervaring om je bedrijfsproces zodanig te integreren in de werkplekoplossing dat de productiviteit merkbaar wordt verhoogd.

Kennis en informatie delen

Wij maken het je medewerkers makkelijk om kennis en informatie te delen en op te halen uit je organisatie met onze werkplekoplossing.

Gebruiksgemak

Een digitale werkplek van Ampati is per definitie een gebruikersvriendelijke werkplek. Je medewerkers worden niet belast met IT-complexiteit.

Digitale Werkplek

Slim samenwerken

De afgelopen jaren is er veel veranderd in organisaties. Zo is thuiswerken de normaalste zaak van de wereld geworden. Een flexibele, moderne werkplek is belangrijker dan ooit. Iedere medewerker moet de mogelijkheid hebben om op locatie met het device van zijn of haar keuze te werken, met de garantie van optimale veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit.

Hoe til je samenwerking in je organisatie naar een hoger plan?

Bij slimme en efficiënte samenwerking binnen een organisatie hoort tegenwoordig ook heel nadrukkelijk samenwerking op afstand. Tools als Microsoft Teams hebben de afgelopen periode dan ook een enorme vlucht genomen. Ampati helpt je uit alle beschikbare middelen de oplossing samen te stellen die samenwerking in jouw organisatie naar een hoger plan tilt.

Informatiebeveiliging

 

Veilig en betrouwbaar werken

Je wilt de zekerheid dat je organisatie op IT-gebied geen enkel risico loopt. Je informatiebeveiliging moet op orde zijn om te voorkomen dat je waardevolle en/of privacygevoelige data kwijtraakt. Met alle gevolgen van dien. Ampati helpt je met het inrichten en managen van jouw IT-beveiliging.

Bescherming tegen cyberaanvallen en datalekken

Veel organisaties zijn (onbewust) kwetsbaar voor cyberaanvallen en datalekken. Jaarlijks stuiten honderden Nederlandse organisaties daardoor op onverwachte IT-problemen. De gevolgen zijn soms groot en variëren van medewerkers die niet meer kunnen werken tot aan reputatieschade en boetes.
Informatiebeveiliging bij Ampati
Security en risicomanagement vormen een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van Ampati. In al onze oplossingen is security ingericht volgens de hoogste standaarden. Daar bovenop bieden we specifieke oplossingen voor organisaties die nog een stap verder willen gaan op het gebied van IT-security. Wij vinden dat elke organisatie zorgeloos moet kunnen ondernemen.

Focus op je core business

Als wij het beheer en de support van je IT-omgeving voor onze rekening nemen, kun jij je focussen op je eigen corebusiness.

Specialisten op elk gebied

Op welk terrein je ook een IT-specialist nodig hebt, bij Ampati weet je zeker dat je te maken hebt met gekwalificeerd personeel.

Flexibiliteit

Afhankelijk van je behoefte kun je bij Ampati services op maat afnemen.

Meer veiligheid en continuïteit

De specialisten van Ampati houden je IT-omgeving gezond, met altijd de laatste updates en patches.

Persoonlijk contact en korte lijnen

Als je IT-beheer uitbesteedt aan Ampati, krijg je de beschikking over je eigen servicemanager die regelmatig overlegt en rapporteert.

Heldere dienstverlening

Wij bieden duidelijke dienstbeschrijvingen en SLA’s. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent.

Diverse Werkplekken

Ampati 365 cloud werkplek

Uw Ampati 365 werkplek is volledig gebaseerd op werken in de cloud met uw eigen laptop, mobiel apparaat of smartphone.

Het volledige pakket wordt aangeboden als Software-as-a-Service en bevat standaard Microsoft 365, virusbeveiliging, backup en monitoring.

Wij richten uw systeem zo in dat u optimaal profiteert van de voordelen die werken in de cloud biedt.

Ampati Virtuele Werkplek

Altijd en overal exact dezelfde gebruikersbeleving bereikt u met de virtuele werkplek, ookwel Desktop-as-a-Service genoemd. Uw volledige werkomgeving draait in het zwaarbeveiligde datacenter waardoor de veiligheid gegarandeerd wordt.

Via een veilige verbinding maakt u verbinding met uw werkomgeving en heeft u altijd en overal de beschikking over al uw applicaties en data.

ZZP Werkplek

Als ZZP’er kan je niet zonder computer, e-mail en website. En natuurlijk wil je dat dit allemaal soepel loopt en beschikbaar is als jij het nodig hebt.

Ampati kent de uitdagingen van ZZP’ers en heeft hiervoor speciaal een pakket van diensten samen gesteld. Naast een volledige Microsoft365 omgeving en betrouwbare beveiligingssoftware optimaliseren wij ook de internetverbinding en het draadloze netwerk.

Ook een printer en mobiele telefonie kan Ampati verzorgen, waarmee wij u volledig ontzorgen op IT en communicatiegebied.

Lokale werkplek

Wilt of kunt u geen gebruik maken van cloud dienst, maar heeft u al uw servers op locatie? Werkplekbeheer is dan zo mogelijk nog een grotere uitdaging.

Wij kunnen ook deze omgevingen volledig implementeren, beheren en ondersteunen. In overleg kiezen wij welke software gebruikt gaat worden en aan welke richtlijnen we zullen moeten voldoen. Hiermee krijgt u de omgeving die voldoet aan uw wensen en eisen.

Onze Beloftes

Persoonlijk IT support

Onze dienstverlening heeft een persoonlijke benadering. U wordt gekend door onze medewerkers. Zo wordt u snel en passend geholpen. U ervaart ons als verlengde van uw bedrijf en functioneren wij als interne IT afdeling.

Voor Ampati geldt: afspraak is afspraak.

Duidelijkheid in afspraken en prijzen staat bij ons voorop. Met de maandelijkse contracten komt u nooit voor verrassingen te staan.

Flexibele oplossingen

Een goede IT omgeving is voor iedereen anders. Ampati adviseert en ontwerpt omgevingen die passen bij uw situatie, zodat uw oplossing voelt als een maatpak en volledig aanpast bij uw bedrijfsvoering.

24/7 ondersteuning. Omdat IT nooit stopt

Continuïteit is van groot belang voor uw bedrijf. Regelmatig wordt er ’s avonds of in het weekend gewerkt en ook dan is IT ondersteuning nodig. Ampati is ook dan bereikbaar en staat klaar voor u.