Over ons

 

Ampati is een team van mensen wat alles in het werk stelt om u tevreden te stellen. Hoewel ons werk meestal draait om computers, servers en netwerken, ben JIJ – als een van de personen die werkt met IT – het aller-belangrijkste.

Ontzorgen

Ampati wil zich verdiepen in uw uitdagingen en je op deze vlakken volledig ontzorgen. Hiermee kunt u erop vertrouwen dat de zaken simpelweg geregeld worden volgens de richtlijnen die wij samen afgesproken hebben. Het ontzorgen voor Ampati zorgt voor verlichting in werkdruk bij degene die dagelijks met IT zaken van doen hebben.

Helpen zit in ons DNA – wij zijn jouw collega

Wij beschouwen ons als collega’s en werken samen aan passende oplossingen. Hoewel wij niet altijd op locatie zijn, zijn we toch dichtbij omdat wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaarstaan.

Onze kernwaarden

Dit is hoe wij samen werken. Samen met u en samen met elkaar.

Empathie

Inleven in de gebruikers van de techniek. Een systeem werkt pas echt goed als een gebruiker vloeiend ermee kan werken. Gebruikerservaring is voor ons dan ook een van de belangrijkste zaken van een systeem.

Persoonlijk

Wij kennen u en u kent ons. Dit is als wij u in levende lijve tegenkomen, maar ook via de telefoon, chat of email. U weet met wie u spreekt en onze collega’s kennen u en uw situatie. Door deze persoonlijke aanpak weten wij ook uw dagelijkse uitdagingen en begrijpen beter de prioriteit van uw vraag of probleem.

Pragmatisch

Een goede oplossing is voor iedereen anders. Uw situatie wordt door ons in kaart gebracht en aan de hand van de wensen en eisen gaan wij op zoek naar de beste oplossing. Hiermee worden onze kennis van de theorie gekoppeld aan de praktijk in uw bedrijf.

Vertrouwen

In ons werk is vertrouwen het allerbelangrijkste. Als klant zult u volledig vertrouwen moeten hebben in de beheerder van uw omgeving. Aan ons de taak om altijd zeer vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Vertrouwen werkt twee richtingen op, dus ook wij vertrouwen u als klant volledig en hebben geen boekwerken van contracten nodig om ons werk te doen.

Verantwoordelijk

U geeft ons het vertrouwen en wij nemen onze verantwoordelijkheid. Onze verantwoordelijkheid is een snel, veilig en betrouwbaar systeem voor u. Deze verantwoordelijkheid nemen wij graag en dit merkt u in het afhandelen van onze werkzaamheden. Naast onze klanten nemen wij ook onze verantwoording richting de maatschappij in opleiding, milieu en ondersteuning van sociale projecten en verenigingen.

Eerlijk

Open en eerlijke communicatie is de basis van het vertrouwen tussen u en ons. Ook in prijzen en aanbiedingen zijn wij eerlijk en open over de mogelijkheden en keuzes die wij gemaakt hebben en welke impact dat heeft voor u.

Humor

Plezier in het werk staat bij ons voorop. Wij helpen u graag met een glimlach.