Telefonie

 

Bereikbaarheid voor klanten, leveranciers en collega’s is van groot belang. Niet alleen via de traditionele bureautelefoon maar veelal door middel van een app op de computer of mobiele telefoon. Door gebruik te maken van de oplossingen van 3CX zijn uw collega’s altijd bereikbaar als dat nodig of gewenst is en kunt u door flexibele configuratie exact sturen door wie klanten en leveranciers beantwoord worden. Onafhankelijk van locatie of tijd.

Onze Beloftes

Persoonlijk IT support

Onze dienstverlening heeft een persoonlijke benadering. U wordt gekend door onze medewerkers. Zo wordt u snel en passend geholpen. U ervaart ons als verlengde van uw bedrijf en functioneren wij als interne IT afdeling.

Voor Ampati geldt: afspraak is afspraak.

Duidelijkheid in afspraken en prijzen staat bij ons voorop. Met de maandelijkse contracten komt u nooit voor verrassingen te staan.

Flexibele oplossingen

Een goede IT omgeving is voor iedereen anders. Ampati adviseert en ontwerpt omgevingen die passen bij uw situatie, zodat uw oplossing voelt als een maatpak en volledig aanpast bij uw bedrijfsvoering.

24/7 ondersteuning. Omdat IT nooit stopt

Continuïteit is van groot belang voor uw bedrijf. Regelmatig wordt er ’s avonds of in het weekend gewerkt en ook dan is IT ondersteuning nodig. Ampati is ook dan bereikbaar en staat klaar voor u.

3CX – Uw communicatiesysteem

3CX is een krachtig communicatiesysteem met zeer uitgebreide functionaliteit. Bellen via een web client of app voor collega’s die buiten werken, videobellen en chatten behoren tot de lijst met functies die beschikbaar zijn voor alle gebruikers.

Door middel van de overzichtelijke beheersportaal krijgt u een goed overzicht van de gesprekken die gevoerd worden en kunt u veel zaken zelf configureren als dat gewenst is.

Wilt u meer weten over 3CX, vraag dan een probeerversie aan en ervaar een maand lang de mogelijkheden die 3CX te bieden heeft.

Mobiele telefonie

Overal bereikbaar door het gebruik van uw mobiele telefoon, het is niet meer voor te stellen dat iemand niet bereikbaar was omdat men even door het kantoor liep of niet thuis was.

Ampati levert u alle abonnementen van T-Mobile zakelijk tegen scherpe tarieven en flexibele voorwaarden. Het combineren van een vast telefoonnummer met uw mobiele abonnement behoort ook tot de mogelijkheden. Hierdoor bent u mobiel bereikbaar op een vast telefoonnummer.