Job van de Velde

Owner & Sr. IT Specialist

 

“Met een glimlach werkt het een stuk fijner”

Al sinds mijn 16e houd ik mij bezig met systeem- en netwerkbeheer bij bedrijven. Begonnen met Novell producten kwam daarna logischerwijs de focus op de producten van Microsoft. In deze jaren heb ik veel ervaring opgedaan bij productie en handelsbedrijven, waardoor ook magazijnen en heftrucks voor mij niet vreemd zijn.

Het mooiste aan ons vak is het helpen van mensen, uiteraard neemt de techniek een groot deel van ons werk in, echter hebben de mensen die de techniek gebruiken de belangrijkste rol. Zij willen vlot en veilig gebruik kunnen maken van de systemen.

Sinds 2006 ben ik ondernemer en heb met mijn bedrijf J-ware ICT vele klanten mogen ondersteunen. Sinds 2023 zijn deze werkzaamheden opgegaan in Ampati, waarmee de samenwerking met Bart tot stand kwam.

Binnen Ampati ben ik verantwoordelijk voor alle technische zaken en alles wat daarbij komt kijken. Als senior IT specialist werk ik samen met het team oplossingen uit voor onze klanten en verzorg ik de 3e lijns ondersteuning.

Naast de werkzaamheden voor ons bedrijf ben ik actief als muzikant bij Koninklijke Muziekvereniging Concordia in Tholen waar ik trombone, bariton en bas speel. Ook zet ik mij in voor de Ichthuskerk in Tholen.