Jowi Roovers

Jr. IT Specialist

 

Een frisse bries in IT: klaar om te innoveren en te excelleren!

Youri Bolsman

Mijn naam is Jowi, een nieuwkomer in de wereld van IT. Met mijn frisse blik en leergierige houding sta ik open om mijn vaardigheden te ontwikkelen en bij te dragen aan innovatieve projecten. Hoewel ik nog veel moet leren, ben ik vastbesloten om mezelf te overtreffen en mijn passie voor technologie te laten groeien. Met de juiste begeleiding en een positieve instelling ben ik klaar om de uitdagingen van de IT-wereld aan te gaan.

Op een punt in mijn leven voelde ik een diepe drang naar verandering. Ondanks mijn leeftijd besloot ik mezelf te laten omscholen naar IT. Met vastberadenheid en toewijding dook ik in de wereld van programmeren, netwerken en databasemanagement. Ondanks de uitdaging en momenten van twijfel, groeit mijn zelfvertrouwen naarmate ik nieuwe vaardigheden ontwikkel. Mijn reis zal een bewijs zijn dat het nooit te laat is om een nieuwe weg in te slaan en je passie te volgen, ongeacht je leeftijd.

Gamen en de sportschool zijn mijn twee passies die elkaar perfect aanvullen. Gamen biedt mij een ontsnapping aan de realiteit. Aan de andere kant is de sportschool mijn toevluchtsoord voor zelfverbetering, waar ik mijn lichaam uitdaag en versterk, zowel mentaal als fysiek.

jroovers@ampati.com
+31 85 020 8580