Youri Bolsman

IT Specialist

 

“Uw tevredenheid staat voor mij bovenaan”

Youri Bolsman

Mijn naam is Youri, een ervaren ICT-specialist en consultant bij Ampati Global IT Services. Met meer dan acht jaar ervaring in IT-ondersteuning heb ik een scherp oog voor detail ontwikkeld en een passie voor het leveren van uitzonderlijke service aan klanten.

Ik heb een certificering als ICT-systeembeheerder/netwerkbeheerder behaald aan het Zoomvliet College Roosendaal. Ik heb deze kennis toegepast om innovatieve oplossingen aan klanten te leveren, waardoor ze voorop blijven lopen in de voortdurend veranderende wereld van technologie.

Naast mijn expertise op het gebied van IT ben ik ook een bedreven en ervaren golfer. Ik speel al vele jaren golf en heb een diepe passie voor de sport ontwikkeld.

Bij Ampati Global IT Services zet ik me in om betrouwbare en efficiënte IT-oplossingen aan klanten te leveren. Ik ben trots op mijn waardevolle bijdrage aan het team en het opbouwen van sterke klantrelaties. Ik sta bekend om mijn geduldige en zorgzame benadering richting klanten. Ik ben altijd bereid om een extra stap te zetten om ervoor te zorgen dat hun behoeften worden vervuld en dat ze tevreden zijn met de geleverde diensten.

Of je nu hulp nodig hebt bij IT-ondersteuning of je bedrijf naar nieuwe hoogten wilt brengen met innovatieve oplossingen, ik ben de juiste persoon om naar toe te gaan.