Support your IT Department
directe ondersteuning voor uw IT-afdeling

Ampati zorgt dat uw IT-afdeling:

  • Meer kan doen met dezelfde mensen
  • Kan focussen op projecten
  • Kan focussen op uw systeem
  • Kan focussen op gebruikerssupport
  • Bij ziekte of afwezigheid blijft functioneren
  • Bij vakantie de IT-afdeling niet voor hoofdbrekers zorgt

Wat u ook kiest: Ampati zorgt dat uw keuze goed werkt

Kiest u voor extra mensen?

Wanneer de IT-werkzaamheden teveel worden voor uw medewerkers is het zoeken naar een extra medewerker een logische stap. Maar in deze tijd een goede en gekwalificeerde IT-medewerker vinden, is geen gemakkelijke opgave. Ampati zorgt voor lucht door monitoring van uw werkplekken, servers en kritische netwerkapparatuur. Dan heeft u de tijd om te kijken of u het met meer mensen oplost, of met de oplossing van Ampati doorgaat.

Focus op continuïteit en connectiviteit

Uw bedrijf presteert optimaal wanneer de techniek van uw werknemers goed wordt gemonitord en gesupport. Ampati werkt als ondersteuning van uw bestaande IT-afdeling of als ondersteunende, externe IT-afdeling. Zoekt u naar IT-beheer voor een vast, voordelig bedrag per maand? Bel ons.

Ampati Support Calculator

Direct weten wat u kwijt bent aan IT-support om altijd het beste te halen uit uw medewerkers.

Focus op prioriteiten zonder verlies van slagkracht

IT heeft de wereld veroverd, maar is nog niet altijd gemeengoed. Uw IT-afdeling zal u veel kunnen vertellen over wat er allemaal mogelijk is. Grenzen zijn er bijna niet of worden iedere dag verlegd door innovatie en ontwikkeling. Vaak worden IT-afdelingen gebruikt om bij te blijven en het productieproces (waar de omzet gemaakt wordt) te ondersteunen met app-ontwikkeling of aan te haken of het opzetten van (e-commerce) platformen. Dit is vaak al meer dan een dagtaak.

Prioriteitstelling is binnen IT aan de orde van de dag. De dagelijkse dingen moeten daarin geen rol spelen. Met Ampati regelt u de basis goed. Zodat bij eventuele crashes of veiligheidsproblemen niet alles stil staat. En alles ineens hoge prioriteit is.

Als iets niet werkt is het altijd belangrijk

De oplossing voor de dagelijkse dingen is klassiek systeembeheer- en ondersteuning, maar in een nieuw jasje. Ampati neemt in overeenstemming met de wensen van u en uw IT-afdeling de monitoring van de operationele taken voor haar rekening. Zorgt ervoor dat problemen worden voorkomen of dat issues pro-actief, snel en adequaat worden opgepakt en verholpen. Zo blijven kleine problemen klein en kan bij eventuele escalaties de inbreuk op andere processen worden geminimaliseerd. Uw IT-afdeling kan er zo voor zorgen dat uw bedrijf voorop blijft lopen, zonder dat ze over hun schouder hoeven te kijken dat een kleine bug de hele organisatie lam legt.

Goed werkende IT-services.
De basis van een efficiënte bedrijfsvoering

Support your IT Department

Extra resources beschikbaar

Uw handen vrij voor implementaties 

Migraties van systemen en software

Werkplek projecten

On site support gedurende projecten

Uw IT-infrastructuur krijgt kuren. Heeft u de mensen om het weer aan de praat te krijgen?

Wat als uw IT-afdeling een nieuwe service voor uw bedrijf ontwikkelt? Of werkt aan de voorbereiding van een grote update. Als ze aan projecten werken, kost het altijd meer tijd dan je denkt. Dan wat?

Wat als uw computer een storing vertoont? Uw printer werkt niet? Of kunt u niet inloggen op het bedrijfsnetwerk? En werkt u vanuit huis of vanuit een locatie bij een klant? Dan heb je een toegewijd team nodig dat de basisdiensten van IT ondersteunt: die van de werkvloer.

Laat Ampati uw IT-services verzorgen. Betrouwbaar, 24/7 en kostenefficiënt.

Meer informatie of een kennismaking?