Support your users
directe ondersteuning voor uw medewerkers

Ampati zorgt dat uw medewerkers kunnen rekenen op:

  • Een veilige werkplek, op kantoor én thuis.
  • Snelle oplossingen bij problemen.
  • Automatische of juist persoonlijke oplossing van IT-problemen.
  • Hardware die altijd up-to-date is.
  • Software, in de cloud of on premise, stabiel draait.

Ampati zorgt dat uw medewerkers prettig, snel en veilig werken.

Thuiswerken:
gemeengoed, niet altijd goed ondersteunt

Thuiswerken is in Nederland al langer een begrip, maar sinds 2020 is het het uitgangspunt geworden in de manier van werken. Natuurlijk kan niet iedereen thuiswerken, maar erop voorbereid zijn, is als organisatie geen overbodige luxe.

Thuiswerken gaat verder dan de laptop oppakken, aanzetten en aan de slag. Is de werkplek thuis geschikt? Is de laptop inderdaad het enige dat nodig is? Hoe houd je de ‘gezondheid’ van de hardware in de gaten? Hoe is de verbinding met de servers en service op het werk geregeld? Hoe makkelijk en snel kun je bij defect of andere vorm van buiten gebruik zijn, zorgen dat iemand weer aan het werk kan?

Werken in de nieuwe werkelijkheid

Het zijn geen vragen meer, maar eerder opdrachten voor de werkgever in de nieuwe WERKelijkheid. Het zijn vaak vragen die vaak genegeerd worden of slecht voorbereid. Door de jarenlange ervaring van de oprichters van Ampati in grote organisaties met complexe infrastructuren en wijdvertakte werkplekken, hebben we de antwoorden en oplossingen om individuele werkplekken in te richten en/of te ondersteunen. Snel, kordaat en grondig. De ontwikkelingen in cloud management systemen voor de werkplek en de mogelijkheden op afstand grotere ingrepen te doen, zorgen ervoor dat u een snel reagerend service systeem onder de knop heeft die ervoor zorgt dat uw medewerkers langer en efficiënter aan het werk zijn. U heeft overzicht over de werkplekken en inzicht in problemen én de oplossingen. Daardoor kunt u beslissingen nemen over updates, aanpassingen en vervanging van onderdelen binnen uw infrastructuur. Zo geeft ieder ticket toegang tot verbetering. Zo voelen uw werknemers, de gebruikers, zich gewaardeerd en ondersteund.

Daarom zorgt Ampati voor de basis van het werk: een betrouwbare, veilige werkplek voor iedere medewerker.

Goed werkende IT-services.
De basis van een efficiënte bedrijfsvoering

Support your users

24/7 gebruikersgericht support op afstand

Telefoon & Chat

Ticket systeem

Dedicated ondersteuning

Meertalige ondersteuning

Uw IT-infrastructuur krijgt kuren. Heeft u de mensen om het weer aan de praat te krijgen?

Wat als uw IT-afdeling een nieuwe service voor uw bedrijf ontwikkelt? Of werkt aan de voorbereiding van een grote update. Als ze aan projecten werken, kost het altijd meer tijd dan je denkt. Dan wat?

Wat als uw computer een storing vertoont? Uw printer werkt niet? Of kunt u niet inloggen op het bedrijfsnetwerk? En werkt u vanuit huis of vanuit een locatie bij een klant? Dan heb je een toegewijd team nodig dat de basisdiensten van IT ondersteunt: die van de werkvloer.

Laat Ampati uw IT-services verzorgen. Betrouwbaar, 24/7 en kostenefficiënt.

Meer informatie of een kennismaking?