Use Case: Productiebedrijf met locaties in het buitenland

Alle focus op productie, wellicht ten koste van stabiliteit en veiligheid

U heeft een productiebedrijf met locaties in het buitenland. IT-support richt zich helemaal op productie, maar dat gaat wellicht ten koste van de stabiliteit en veiligheid van de infrastructuur.

Alles draait bij u om productie. Zo bent u begonnen en zo bent u groot geworden. Nederland werd zelfs te klein en een goede productielocatie werd gevonden in Oost-Europa. Uw benodigde IT draait en is waar nodig hier en daar aan elkaar geknoopt

Uw IT-ondersteuning bestaat uit een compact, allround IT-team dat voor veel toepassingen een aparte leverancier heeft. IT-oplossingen doen meer en meer hun intrede. De productiemethoden zelf blijven machinaal, maar voor goed management is inzicht in de productie en vooral voorraden steeds urgenter. De groei van uw bedrijf en de toegepaste IT-infrastructuur zorgen voor veel werk bij uw IT-afdeling. Door de verschillende pakketten moeten ze van veel dingen kennis opdoen. Daarnaast is uw productieproces uniek, de benodigde software is speciaal voor u gemaakt en draait op servers in uw bedrijf die onderhoud vergen. 

De toekomst van uw IT

Ouderdom van zowel software als hardware komt om de hoek kijken. De situatie stabiel en veilig houden wordt een van de belangrijkste uitdagingen van uw interne IT-team. Ze hebben hier al hun aandacht en mankracht voor nodig. De opslag van data is gelukkig veiliggesteld in een datacentrum op locatie in Nederland. De aanpak van al deze uitdagingen vergt verschillende keuzes. Wie blijft waarvoor verantwoordelijk? Moeten er mensen bij? Hoe groot zijn de projecten die moeten zorgen voor toekomstbestendigheid van uw machinepark? Welk pakket moet u gaan gebruiken voor voorraadbeheer? En wie gaat dat implementeren en onderhouden?

De uitdaging

U zoekt een bedrijf dat uw IT-afdeling werk uit handen neemt op het gebied van overzicht, veiligheid en stabiliteit van uw IT-infrastructuur. Uw IT-afdeling moet kunnen werken aan projecten die uw productie moderniseren en zorgen dat daar geen achterstanden ontstaan. Voor alledaags user support, stabiliteit van systemen of veiligheid van data moeten zij niet worden gestoord. Daarvoor zoekt u één aanspreekpunt, dat adequaat de secundaire, maar niet minder belangrijke, processen van uw bedrijf ondersteunt en zorgt dat communicatielijnen kort en eenvoudig blijven.

Adequaat? Ampati!

Wanneer dit een dagelijkse gang van zaken is die u bij uzelf herkent, kunnen wij u zeggen dat wij deze bij Ampati vaker tegenkomen. We herkennen meerdere situaties waarin het goed is om een keuze te maken, gebaseerd op systeembeheer, gebruikersbeheer of projecten. Waar focust u op? We spreken u graag over de mogelijkheden en helpen u graag bij de juiste keuze. 

Goed werkende IT-services.
De basis van een efficiënte bedrijfsvoering

Meer informatie of een kennismaking?