Te weinig IT-inzetbaarheid? Heeft uw IT vakantie?
Maak kennis en ontvang 1 maand gratis monitoring!

Tijdens de zomermaanden biedt AMPATI:

  • 1 maand GRATIS monitoring
  • oplossing van de meldingen
  • geen stress tijdens uw vakantie

Welke bestemming u ook kiest: kies voor Ampati zodat uw IT blijft draaien

bel direct085 - 020 85 80

Vakantiestress door te weinig mensen op de IT-afdeling?

De vakantie geeft een hoop stress. De IT-afdeling is vaak onderbezet en iedereen moet alle zeilen bijzetten in projecten, waardoor bijvoorbeeld tijdens vakantieperiodes goede monitoring van systemen problematisch is.

Daarom is Ampati, Global IT Services, opgericht, waarmee de IT-manager of bedrijfseigenaar op een moderne manier wordt geholpen bij een klassiek IT-probleem: onderbezetting. Te weinig mensen waardoor connectiviteit en continuïteit binnen processen van uw onderneming in het geding kunnen komen

Moderne techniek die u direct voordeel biedt

Ampati biedt u IT-beheer en -monitoring waarbij moderne techniek mensen ontlast en in staat stelt meer te doen of zelfs voorkomt dat er iets fout gaat. Dat voordeel merkt u het beste in een tijd wanneer er nog minder mensen aanwezig zijn, zoals tijdens ziekte of zoals nu: de vakantieperiode.

Ons vrijblijvende aanbod laat u kennismaken met onze manier van werken en servicelevel. Het enige dat wij vragen is uw mening over onze dienstverlening en werkwijze. U zit nergens aan vast. We hopen er alleen op dat u ons niet meer wilt missen.

 

Vragen over de vakantieaanbieding? Stel ze hier

11 + 15 =