Kiest u voor mensen aannemen? kiest u voor uitbesteden van IT?
Vrijblijvend kennismaken met Ampati: doe de GRATIS IT Scan.

Vrijblijvend kennismaken met AMPATI betekent:

  • een GRATIS IT Scan
  • u bent op de hoogte van uw IT Security
  • inzicht in de mogelijkheden en tekortkomingen van uw IT
  • een gesprek over uw bevindingen

De keuze voor Ampati is een keuze voor goed dagelijks beheer van uw IT-infrastructuur door uitbesteding of ondersteuning van uw IT-afdeling.

bel direct085 - 020 85 80

Stress door te weinig mensen op de IT-afdeling?

Keuzes in IT-beheer kunnen voor veel stress zorgen. De IT-afdeling is vaak onderbezet en iedereen moet alle zeilen bijzetten in projecten, waardoor regelmatig bijvoorbeeld goede monitoring van systemen problematisch is.

Daarom is Ampati, Global IT Services, opgericht, waarmee de IT-manager of bedrijfseigenaar op een moderne manier wordt geholpen bij een klassiek IT-probleem: onderbezetting. Te weinig mensen waardoor connectiviteit en continuïteit binnen processen van uw onderneming in het geding kunnen komen

Moderne techniek die u direct voordeel biedt

Ampati biedt u IT-beheer en -monitoring waarbij moderne techniek mensen ontlast en in staat stelt meer te doen of zelfs voorkomt dat er iets fout gaat. Dat voordeel merkt u het beste in een tijd wanneer er nog minder mensen aanwezig zijn, zoals tijdens ziekte of de vakantieperiode.

Ons vrijblijvende aanbod laat u kennismaken met onze manier van werken en servicelevel. Het enige dat wij vragen is uw mening over onze dienstverlening en werkwijze. U zit nergens aan vast en we kunnen er alleen op hopen dat u ons niet meer wilt missen.

 

Vragen over vrijblijvend kennismaken? Stel ze hier

8 + 14 =