Bart Kuipers is partner en allround IT-dienstverlener bij Ampati. Hij omschrijft zichzelf als een verbinder die de wensen van opdrachtgevers omzet in werkelijkheid: “ICT heeft me altijd gefascineerd. Voordat het mijn beroep werd, ging ik door verschillende fases. Dat past ook bij mijn nieuwsgierigheid naar het onbekende. Ik ben nooit bang geweest om iets nieuws aan te pakken en me eigen te maken. In mijn loopbaan was ik uitvoerder, manager van een fitnessketen en detacheerder. Mijn ondernemende karakter maakte het eigenlijk onvermijdelijk dat ik zelf ondernemer zou worden.”

Bart gaat verder: “Mijn leertraject begon op de mavo (tegenwoordig VMBO-T), gevolgd door een uitvoerdersopleiding op de plaatselijke streekschool. Werken in de bouw leek me op het lijf geschreven, omdat ik graag actief bezig ben. Uiteindelijk begon het gebrek aan eigen inbreng me te frustreren en stapte ik over naar een andere passie in mijn leven: sport! Ik besloot het CIOS te volgen en zo geschiedde. Zo kwam ik in contact met de wereldwijde fitnessketen Fitness First, die ook in Nederland actief wilde worden. Daar kon ik mijn talenten op het gebied van creëren, adviseren, begeleiden, opleiden en het aansturen van teams en individuen goed benutten. Uiteindelijk hadden we 12 vestigingen opgezet en kreeg ik steeds meer managementtaken.”

Samen met Job, de oude buurjongen van mijn vrouw, richtte ik Ampati op. We vullen elkaar perfect aan: Job is de techneut en wil zich het liefst alleen met de technische kant van IT bezighouden, terwijl ik verantwoordelijk ben voor de operationele bedrijfsvoering. Procesoptimalisatie, HR, budgetbeheer, aansturen van teams en logistiek zijn enkele van mijn verantwoordelijkheden. Ons gezamenlijke doel is hetzelfde: zorgen dat onze opdrachtgevers een soepele en werkzame IT-omgeving hebben en houden.

Ampati helpt commerciële partijen, dienstverleners en overheidsinstanties met slimme en veilige IT- diensten. U kunt erop vertrouwen dat de zaken simpelweg geregeld worden volgens de richtlijnen die wij samen afgesproken hebben. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. U komt dus nooit voor vervelende financiële verrassingen te staan.”

Meer weten?

Heeft u vragen over netwerkconfiguraties, software-installaties of wilt u gewoon advies over de nieuwste ontwikkelingen op IT-gebied? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend ontdekgesprek.

Bart Kuipers
Partner en Operationeel Directeur Ampati

www.ampati.com
bkuipers@ampati.com
+31 85 0208580